Tovább a tartalomra
augusztus 22, 2020 / baranyoszsuzsa

Hogyan kerül a tücsök a kozmetikába?

Hogyan kerül a csizma az asztalra?

Ez a kérdés már ismerősen cseng fülünknek akkor szoktuk használni, amikor oda nem illő dologgal találkozunk. Csigáról már hallottam én is, de a tücsök nekem is újdonság volt, amíg meg nem ismertem a CAV 47 kavitációs készüléket.

  A hallható hang frekvenciatartománya 16 Hz-16 KHz között van. A kisebb frekvenciát infra-, a nagyobbat ultrahangnak nevezzük. A speciális frekvencián (47 KHz-en) működő ultrahang hullám egyenletes,szabályozott és ismétlődő mikroméretű vákuumbuborékokat hoz létre a sejt közötti térben.

Ez túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és szétrombolja azokat.
 

Sebészkés hatékonyságával a műtét kockázata nélkül.

A kavitáció természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja. A kezelés során a páciens speciális, a kavitációs kezelésre jellemző ciripelő hangot hall. Na, itt van a tücsök, legalábbis a hangja. Remélem, nem csak nyáron muzsikál és a hangya szorgalmával hegedül. Nagy szükségünk van a munkájára, sajnos vannak a test területén olyan részek, amit diétával és rendszeres mozgással is nagyon nehéz karbantartani.

  A zsírsejtek száma az ember születésekor adottak és számuk nem változik. A testsúly változása nem az új zsírsejteknek, hanem a meglévők növekedésének tulajdoníthatók.

Az emberi test minden sejtje tartalmaz zsírt, de egyes sejtek /zsírsejtek vagy más néven adipocyták/ kifejezetten lipidek raktározására specializálódtak, ezek a mintegy 95%-ban zsírtartalmazó sejtek alkotják a zsírszövetet és raktározzák az emberi test működéséhez szükséges energiaforrások nagy részét. Minden emberi sejt tartalmaz tehát zsírt, de csak az emberi test energiaraktárának építőkövei az adipocyták képesek több mint 95 százaléknyi zsírt raktározni. A kezdetben apró cseppek formájában jelen lévő zsír fokozatosan összetömörödik és egyetlen nagy zsírcseppé alakul. A test a többlet energiát zsír formájában, az adipocyták segítségével elraktározza.

  2010-ig a számomra addig ismert kozmetikai eljárások nem voltak képesek a zsírsejtek számának csökkentésére, csak a bennük felhalmozott zsír kiürítésére. Egyedüli megoldást a zsírleszívás adta, de mi van azokkal a vendégekkel, akik félnek egy ilyen drasztikus beavatkozástól, a fájdalomtól és nem tehetik meg, hogy hosszabb időre kiessenek a munkából. Nekik nyújt tökéletes megoldást az ultrahangos kavitációs zsírbontás.

A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejt közötti folyadéktérben (turbina effektus). A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, törékeny membránok (hártyák) törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével kiürül szervezetünkből. Ezt a folyamatot fontos nyirokkeringés fokozásával intenzívebbé tenni és felgyorsítani. Erre a célra a Jamutron Multimed 1 nyirokkeringés fokozó programját használjuk.

  A kezelés során nagyon figyelünk a különböző alkati adottságokra. A titánium fej még fém érzékenyek számára sem okoz problémát, mert rendszeres használat mellett sem oldódnak ki belőle a fémionok. A

CAV 47 egyedülálló titánium kezelőfejével egy rendkívül sokoldalú berendezés. Segítségével az időfaktor, a rezgés típusa és a kibocsátás intenzitása a vendég igényeihez mérten szabályozható, a lerakódott zsírfelesleg figyelembevételével.

  1. A kezelést követően csökkenteni kell a szénhidrát bevitelét a szervezetbe.
  2. Napi 3-4 liter folyadék bevitele szükséges a kavitációs kúrakezelés időtartama alatt.
  3. Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba! Ez a mozgás akár séta is lehet!
  4. A kezelést követően – annak részeként –nyirokkeringést gyorsító eljárást szükséges végrehajtani, mely segíti a károsodott zsírsejtek gyors kiürülését.
  5. Vérbőséget fokozó krém, természetes kollagén és egyéb kezelő anyagok szükségesek a kezelés mellett otthoni használatra a megfelelő eredményért!
  6. Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra. A legideálisabb a heti 1 kezelés.
  7. Súlyfelesleg esetén diéta betartása (mediterrán diéta) szükséges.

  Maximális eredmény csak a vendég tökéletes együttműködésével érhető el. Alkalmanként centiben mérhető eredmény, 6-10 alkalmas kúrák személyre szabottan.

Lágy zsírszövet kezelésekor a jelek kibocsátása szünet nélkül történik, alacsony intenzitással. Ebben az esetben a hőhatás érvényesül a kavitációs buborékok állandó súrlódásának eredményeként, ami a zsírszövetek struktúráját megbontja.

Kemény zsírszövet kezelésekor szakaszos jelkibocsátás, magas intenzitással. Két pulzus között a szövetek lehűlnek, ami gondos felügyelet mellett lehetővé teszi magasabb energia fokozatok alkalmazását, elősegítve ezzel a zsírsejtek hatékony mechanikai bontását.

A zsírsejtek számának végleges csökkentésével nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. Ezáltal a klasszikus zsírleszíváshoz hasonlóan a hatása tartósabb, mivel a zsírsejtek tényleg eltávolításra kerülnek.

Végleges zsíreltávolítás sebészeti beavatkozás nélkül.

A kezelés a zsírsejtek lebontásával, számukat csökkenti.. A zsírsejtek hatékony roncsolása által, de a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Fájdalommentes, hatékony eljárás, ami akár ebédszünet alatt is elvégezhető. /Lunch time kezelés/ A vendég a kezelést követően, minden következmény és megszorítás nélkül folytathatja a munkáját.

Testszobrászat hangsebességgel.

Szeretettel várok minden vékonyabb combokra, lapos hasra és formás csípőre vágyó vendéget.

Bárányos Zsuzsa

Kozmetikus, elektrokozmetikus, a hatékony alakformálás és bőrfiatalítás szakértője

06/20-396-1953

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: