Tovább a tartalomra
november 30, 2016 / baranyoszsuzsa

Zsírfagyasztás hatékonysága

Sokszor és sokan megkérdőjelezik az elektrokozmetikai alakformáló kezelések hatékonyságát. Ebben semmi újdonság nincs. Az elmúlt közel negyed évszázadban nagyon sok kérdés merült fel a kezelések hatékonyságán kívül a létjogosultságukról is.

A helyzet csak abban változott, hogy 25 éve még az edzők tartották „ördögtől valónak” ezeket az eljárásokat. Most a vendégek bizalma ingott meg köszönhetően a közösségi vásárlásnak, más néven kuponozásnak. Különböző fórumokon rengetegen keresnek meg, hogy elmeséljék negatív tapasztalataikat, és kérnek tanácsot. Tipikusan „eső után köpönyeg” esete áll fent. A gond csak az, hogy ha valaki jól megázott, mert nem volt nála „köpönyeg”, már tudja, hogy legközelebb visz magával.

Magyarországon egy nagyon érdekes jelenséget figyeltem meg az elmúlt 10 évben. Régebben ez nem volt jellemző. Ellenben most nem tudok olyan új kozmetikai eljárást mondani, amit durván 1 év alatt ne sikerült volna lejáratni a „szakmának”. Azért tettem idézőjelbe a szakma szót, mert sajnos elektrokozmetikai alakformáló kezeléseket nemcsak szakemberek végeznek.

Ilyen helyzetben, amikor nem szakember végzi a kezeléseket, gyakran nem jó minőségű gépekkel, a szükségesnél sokkal rövidebb ideig, az anyagköltségen spórolva. Talán nem meglepő, hogy a hatékonyság kárára megy mindez.

Közben pedig még mindig a leghatékonyabb zsírbontó elektrokozmetikai kezelés a zsírfagyasztás.

Egyszerűen ezt a tényt kezelési eredményekkel tudom bizonyítani.

A vendégektől mindig kérem, hogy otthon a saját mérlegükön mérjék magukat kilóban.

Miért van erre szükség?

Gyakran megkérdezik tőlem, hogy a zsírfagyasztás fogyasztó kezelés, mert egy szépségszalonban úgy ajánlották nekik. Erre az egyértelmű válasz, hogy a zsírfagyasztás zsírbontó kezelés.

Akkor hogyan lehet a segítségével fogyni?

Az összes elektrokozmetikai alakformáló kezelés csak zsírbontásra alkalmas. Vannak olyan alakformáló kezelések, amik nem bontanak zsírt, ezeket más esetben alkalmazzuk. Ilyen például a fenékemelés, amikor a vendégen nincs felesleges zsír és mégsem elégedett a tükörbe nézve.

Azoknál a vendégeknél, akik nem csak minimális zsír feleslegtől szeretnének megszabadulni, hanem kilóban is szeretnének fogyni, az étkezésükön is kell változtatni. Természetesen ez nem éhezést, koplalást jelent, hanem egészséges étkezést.

Nagyon egyszerűen nem vihetnek be több kalóriát, mint amannyit a szervezet elhasznál, vagy a maradékot mozgással kell hasznosítani. Különben ez zsír formájában tárolódik.

Miért mondom azt, hogy hatékony a zsírfagyasztás?

Az eddig ismert zsírbontó kezelésekhez képest sokkal kevesebb kezelésre van szükség. Két kezelés között több időnek kell eltelnie, mint például az ultrahangos kavitációs zsírbontásnál, tehát a vendég a mai rohanó világban időt nyer. Az eredmény pedig kevesebb feltétel mellett is nagyobb.

A kilóban való mérés mellett minden vendéget megkérek, hogy legyen egy olyan ruhadarabja, ami most még kicsi rá. Ebben tudja ellenőrizni, hogy, amit én centiben mérek változást az valós-e.

Erre azért van szükség, mert gyakran megkapjuk azt a „vádat”, hogy a centivel lehet csalni. Ez tény, lehet, csak semmi értelme. A vendég úgy is rájön.

Természetesen az előtte-utána képek teszik fel az i-re a pontot, de csak akkor van értelműk, ha a négy módszert együtt alkalmazzuk.

Fontos kérdés, hogy kinek ajánlható a zsírfagyasztás. Nagy túlsúly esetén is működik, vagy csak 1-2 felesleges kilónál.

Itt mindig nagyon fontos a vendég együtt működése. Még számomra is kellemes meglepetés volt, amikor az egyik vendégemnek 60 kilótól sikerült 1 év alatt megszabadulnia, és még tervezzük a folytatást. Ráadásul az eredménye tartós, már 1 éve nem járt nálam, és közben sikerült fogynia.

A másik nagyon nagy öröm, hogy van olyan vendégem, akinek 1 zsírfagyasztással (1 felhelyezést végeztem csak rajta) 4 hét alatt, 10 kilótól sikerült megválnia.

Más zsírbontó kezelésekkel is 10-20 kilós eredményeket egészen könnyen értünk el, de a zsírfagyasztás hatékonyságát bizonyítják ezek a nagy számok.

Érezze Magát jól a bőrében!

Szeretettel:

Bárányos Zsuzsa

Kozmetikus, elektrokozmetikus a hatékony alakformálás és bőrfiatalítás szakértője

mobil: +36203961953

mail: zsuzsa@elektro-szepeszet.hu

fb: https://www.facebook.com/baranyoszsuzsaelektroszepeszet/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: