Tovább a tartalomra
december 9, 2015 / baranyoszsuzsa

Miért váltottam az ultrahangos kavitációs zsírbontásról a zsírfagyasztásra?

Amikor 2010-ben elkezdtem ultrahangos kavitációs zsírbontással foglalkozni, azt hittem, hogy ennél hatékonyabb megoldást már nem találok zsírbontásra. Úgy gondoltam, hogy ennél sikeresebb kezelés sokáig nem lesz. Nagyok jó eredmények születtek a vendégek és az én nagy megelégedésemre.

Amikor egy fórumon az egyik kolléganő megkérdezte tőlem, hogy hallottam-e már a cryolipolysisről természetesen utánanéztem.
Kiderült, hogy Amerikában egy már ismert eljárásról van szó. Az egyetlen zsírbontó kezelés, amit amerikai plasztikai sebészek is elismernek, és alkalmaznak.

Néztem a zsírfagyasztás után készült képeket. Nem az eredményekről, hanem, hogy milyen a kezelt terület közvetlenül utána. Bevallom elég ijesztő volt. Elsőre azt gondoltam, hogy „ássa más ki a gesztenyét”. Minek foglalkozzam én ezzel, amikor itt van a tökéletesen működő ultrahangos kavitációs zsírbontás. Amivel gyakoriak voltak az azonnali 6-8 centiméteres kerület csökkenések. Ráadásul 50 kilós vendégen is volt ilyen. Akiről annyira hihetetlen volt, hogy 6 centit veszített egy kezelés alatt, hogy néhány nap után visszamértük. Akkor már 8 centivel volt kevesebb.

Ellenben a fülemben benne volt már az a bizonyos bogár. Abban az esetben, ha van hatékonyabb kezelés, mint az ultrahangos kavitációs zsírbontás, akkor én szerettem volna végezni. Rengeteget olvastam utána, és egy kolléganőmmel, aki tanít kozmetikus iskolában, sokat beszélgettünk róla. Egyre erősödött bennem az elhatározás, hogy ha tényleg olyan hatékony, akkor szeretnék ilyen szolgáltatást nyújtani a vendégeimnek.

Óvatosan az ultrahangos kavitációs zsírbontást megtartva elkezdtem zsírfagyasztást végezni. Illetve csak elkezdtem volna, mert a gép a kipróbáláskor működött. Elhívtam egy ismerősömet, hogy teszteljük. Szegény nem mert szólni, hogy nem hideget, hanem meleget érez. Amikor levettem a kezelőfejet azonnal éreztem, hogy hideg, hanem inkább forró.

Szervizbe került a gép, ahol kiderült, hogy konstrukció és gyári hibás. Gép csere következett. A viszontagságok ellenére egyre jobban beleszerettem a technológiába. A második gépnél sokkal precízebb beállításra volt lehetőség, ellenben nem voltak kezelési információk. Milyen zsírvastagságnál hány fokon kezeljünk? Érdemes-e több felhelyezést végezni egy alkalommal? A vendég érzéseire támaszkodhatok-e maximálisan a vákuum beállításánál?

Egyszerűen nem voltak válaszok a kérdéseimre.
Felhívtam több régi vendégemet, és elhívtam őket tesztkezelésekre. Megkaptam a kérdéseimre a válaszokat, a több mint 50 kezelésből.
Egyetlenegy gond volt, hogy sokan a vendégek között igaz, hogy eljöttek, de semmit nem tartottak be. Nagyon egyszerű a magyarázat. Nem érezték a súlyát, mert nem fizettek érte.

Volt olyan vendég, akinél nem tudtam tartós eredményt elérni az ultrahangos kavitációs zsírbontással, mert a munkája és az életvitele miatt semmit sem tudott betartani. A kezelés végén mértem mínusz 5 centit, egy hét múlva nem volt meg. Ennek egyszerű a magyarázata, mivel nem itta meg szigorúan a napi 3 liter vizet a szétroncsolt zsírsejtekből a zsír a megmaradt épp zsírsejtekbe került. Azok térfogatát növelve. Talán egyszerre mondtuk ki, hogy próbáljuk meg inkább a zsírfagyasztást. A vendég nem jelentkezett, de egy hónappal később egy hölgy hívott telefonon. Kiderült, hogy a felesége, aki szeretne jönni zsírfagyasztásra, mert a férjének egy alkalomtól eltűnt a hasa.

Sorban érkeztek a visszajelzések. Egy felhelyezés után 2-3 hónappal, 7-8 kilóval is kevesebbek lettek a vendégek. Természetesen kilóba való fogyáshoz az étkezés átalakítása is szükséges, mert a zsír könnyű.

Van egy fényképsorozatom. 16 ultrahangos kavitációs zsírbontást végeztem, amit képeken is meg tudok mutatni. Hasonló alkatú vendégen 1 zsírfagyasztás hozta azt az eredményt. A mai rohanó világunkban sokan küzdenek időhiánnyal. Sok vendég érkezik külföldről. Egyszerűen nem tudnak hetente kezelésre járni, amit az ultrahangos kavitációs zsírbontás megkíván.

Egy évig végeztem párhuzamosan a két kezelést, de a zsírfagyasztás került ki győztesen.

Számomra fontos, hogy a leghatékonyabb módszert, ami természetesen biztonságos is, ajánljam a vendégeimnek. Ráadásul a hatékonysága miatt, mivel összehasonlíthatatlanul kevesebb alkalomra van szükség belőle, még olcsóbb megoldás is.

Továbbra is végzek tesztkezeléseket. Nagyon izgalmas hírekkel készülök.
Érdemes-e erősen túlsúlyos vendégnek zsírfagyasztásra járnia?
Eddig az általános vélemény az volt, hogy nem.
A másik izgalmas kérdés, hogy szoptatás abbahagyása után azonnal lehet-e hatékony a zsírfagyasztás.

Komoly eredményekkel a hátam mögött, még várom a végső számokat, ami időigényes.

Érezze Magát jól a bőrében!
Szeretettel:
Bárányos Zsuzsa
Kozmetikus, elektrokozmetikus a hatékony alakformálás és bőrfiatalítás szakértője
06/20-396-1953

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: