Tovább a tartalomra
október 26, 2014 / baranyoszsuzsa

Zsírfagyasztás tapasztalatok

Zsírfagyasztás ma a leghatékonyabb kozmetikai zsírbontó kezelés

7 tény a zsírfagyasztás tapasztalatokkal kapcsolatban, amit érdemes tudni

1. Nagyon érdekes, de ha valaki rákeres a zsírfagyasztás tapasztalatokra, nagyon sok érdekes információt talál, de igazi tapasztalatokat nem. Ennek több oka is van. Egyszerűen a vendégeket általában addig érdekli egy kezelés, amíg döntés előtt állnak, hogy igénybe vegyék-e. Utána már nem keresnek fel fórumokat, hogy leírják a tapasztalataikat. Élik tovább rohanó életüket. Egy kivétel van, ha valami komoly baj történt a kezelés során, aminek következményei vannak, és nem tudják, hogy mit tegyenek ilyenkor.

2. Mivel zsírfagyasztás során több vendég is szerzett maradandó károsodást, ezért fórumokban, többször is volt téma. Ezek a mai napig megtalálhatóak, visszaolvashatóak.

3. Mi a gond a fórumokkal? Fórumokban is többször leírtam már, hogy az ott olvasottakat érdemes fenntartásokkal kezelni. Az egész internetes világ ilyen, névtelen, arctalan felhasználók írnak tapasztalataikról. Mennyire szabad ezt így komolyan venni? Biztos, hogy nem egyértelmű a hitelességűk. Sajnos sokszor nincs arra lehetőség, hogy valaki tényleg a nevével, és az arcával vállalja a véleményét. Én konkrétan jártam úgy, hogy a saját nevemen regisztráltam egy fórumon, ahol valaki a zsírfagyasztás témát egy nagyon negatív bejegyzéssel indította. Az ő története az elmondása alapján az, hogy négy helyen megégették a bőrét zsírfagyasztás során. Amikor felajánlottam neki a segítségemet, hogy találjuk meg az okát, hogy miért történt ez vele, választ nem kaptam, de kitiltottak a fórumból. A mai napig nem tudom, hogy mi volt a bűnöm. Segíteni szerettem volna egy porul járt vendégnek. Fórumokon sokan használják a nevüket, lehet, hogy az én esetemben már a nevem is reklámnak számított.

4. A másik eset, amit tapasztaltam fórumban, hogy valaki reklámozni jön fel. Általában az ilyen kísérletek nagyon rövid életűek. Leírja, hogy ő volt valahol zsírfagyasztáson, és már nagyon rövid idő alatt látványos eredménye van. Itt, aki kicsit utána olvasott a témának, már biztos, hogy a gyanú árnyékát véli felfedezni. Biztos vagyok benne, hogy amikor valaki szeretne egy kezelés után jó eredményeket tapasztalni, gyakran esik abba a hibába, hogy már tátja is azt, amit látni szeretne. Ezzel nincs semmi gond addig, amíg nem téveszt meg másokat. Kozmetikusként nem szeretem a vendéget dicsérni, hogy az általam nyújtott szolgáltatás mennyire jót tett neki. Szerintem sokkal hitelesebb, ha a környezete, akik nem tudnak a kezelésről, dicséri meg. Mondja meg neki, hogy biztos fogyott, vagy most milyen kipihentnek látszik.

5. A vendégek döntő része zsírfagyasztáson kuponos akcióval volt. Egy 20 perces zsírfagyasztás után, sajnos leggyakrabban leírják a kezelést. Mivel nem volt nagy összeg, úgy érzik, hogy nem veszítettek olyan sokat, hogy érdemes legyen ezzel foglalkozni. Különben is egy zsírfagyasztás végeredményére akár 6 hónapot is kell várni. Ki tudja, hogy addigra megvan-e még a kuponos cég, vagy akár a szépségszalon. Az eredménytelenség okait nem könnyű bizonyítani. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy sokszor a vendég sem tett semmit, azét, hogy pozitívak legyenek a tapasztalatai.

6. Mivel zsírfagyasztás tapasztalatokról van szó, én is szeretnék megosztani néhányat. Sok helyen látom leírva, hogy a zsírfagyasztás csak kis feleslegek kezelésére alkalmas. Ez így igaz is, ha kizárólag a zsírfagyasztástól várjuk a csodát. Túlsúlyos vendégnek is nagy segítség lehet, hogy pont onnan tudjon zsírt veszíteni, ahonnan szeretne, Ilyen esetekben fontos, hogy az étkezésére is fokozottan figyelnie kell. Volt olyan vendégem, aki ebbe a kategóriába tartozik, és a kezelés után 2 héttel, már 8 centivel volt kevesebb a kerülete a kezelt területen. Természetesen a napi 3 liter víz megivására nagyon oda kell figyelni.

7. Több olyan vendégem volt, akinek egy kezeléssel 2-3 hónap alatt 7-8 kilótól sikerült megszabadulnia. Természetesen itt nagyon fontos volt az étkezés megváltoztatása, ami nem jelentett éhezést. Sőt volt olyan vendégem, aki az általa választott rendelhető menüt fogyasztotta, és nem hogy éhezett, hanem az adagját rendszeresen nem tudta megenni. Nagyon fontos, hogy ne legyenek irreális elvárásaink a zsírfagyasztással kapcsolatban. Tudom, hogy ez nagyon nehéz, amikor olyan ajánlatok záporoznak ránk, hogy 3 alkalommal akár 30 centitől is megszabadulhatunk. Érdemes az ilyen ajánlatokat jól mérlegelni, mert nagyon nem mindegy, hogy sok ponton mért eredményt adnak össze, vagy a testünk egy pontjánál mért kerület csökkenésről beszélünk.

Mindenkinek éles szemet, és jó ítélőképességet kívánok az ajánlatok válogatásához, és pozitív tapasztalatokat a zsírfagyasztással kapcsolatban!

Szeretettel:
Bárányos Zsuzsa
http://www.zsirbontas-zsirfagyasztas.hu

2 hozzászólás

Vélemény?
 1. Varga Mária / jan 6 2020 5:26 du.

  Egy kérdésem lenne.
  Ha a 70 perces zsírfagyasztás után azonnal kaptam egy 10 perces radio frekvenciás bőrfeszesítést, azzal nem tettünk rosszat?
  Gondolok itt arra, hogy a mínusz 8 fokosra hűtött területet felhev8tettük plusz 41 fokra.
  Tehát nem csináltunk vele vissza mindent?
  Lehet buta a kérdés, de kíváncsi vagyok a válaszra.
  Köszönöm.

  • baranyoszsuzsa / jan 6 2020 9:52 du.

   Kedves Mária!

   Milyen rádiófrekvenciás géppel kezelték?
   Azért kérdezem, mert például egy tripolár gépnél a bőr felszínén mért hőmérséklet a 41 fok, és ez a zsírszövetben már 60 fok általában.
   Maradjunk a 41 foknál. Akkor is 49 fok hőmérséklet különbség jött létre.
   Nem értem, hogy a kozmetikus kolléganő miért végzett a zsírfagyasztás után közvetlen egy ilyen kezelést.
   Erről lehetne információt kérni?

   Szeretettel,
   Bárányos Zsuzsa
   Kozmetikus, elektrokozmetikus, a hatékony alakformálás és bőrfiatalítás szakértője

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: