Tovább a tartalomra
október 19, 2014 / baranyoszsuzsa

Zsírfagyasztás kupon

7 ok, amiért nem érdemes zsírfagyasztás kupont vásárolni

Csak az olvassa el, aki valódi eredményt szeretne a pénzéért, ha csak időtöltés miatt vásárol zsírfagyasztás kupont, és nem szeretne megszabadulni felesleges zsírpárnáitól, ne olvasson tovább!

1. Amikor egy szépségszalon, többalkalmas bérletet árul kuponos oldalon, akkor felmerül a kérdés, hogy miért teszi.

Az még érthető, ha egy alkalom árából enged, mert szeretne egy még kevésbé ismert kozmetikai zsírbontó kezelést bevezetni.

A vendégek bizalmatlanok

Akkor ha nagyon kedvező áron ki tudják próbálni, akkor esély lehetne arra, hogy nagyon jó eredmény után a vendég teljes áron is igénybe veszi a szolgáltatásukat. A legtöbb esetben ez még így sem igaz, mert elmegy egy másik helyre, ami pont akkor kuponozik.

Ellenben ha a vendég kuponos áron több alkalmas bérletet tud vásárolni zsírfagyasztásból, és ha sikerült megszabadulnia a felesleges zsírjától. Akkor azért nem megy többet, ha nem, akkor meg azért.

Miért gond ez a vendég szempontjából?

Arra gondol, hogy neki sikerülni fog. A rossz hírem az, hogy egy minőségi zsírfagyasztó géppel nem fognak kuponozni, mert a gép nem bírja, nem erre van kitalálva. Senki nem fogja tönkre tenni a gépét, kivéve, ha olcsó, de azzal meg nem lehet látványos eredményeket elérni.

A vendég még azt a kevés pénzt is kidobja az ablakon, amit a kuponra költött, ezen kívül még elveszíti az idejét, amit a szalonban tölt, amíg odaér, a benzin vagy tömegközlekedés árát, és a hitét a zsírfagyasztásban.

2. Nagyon olcsó a kupon.

A zsírfagyasztó kezelés egy prémium kategória, abban az esetben, ha például 97%-os kedvezményt ad a szépségszalon, érdemes elgondolkozni, hogy miért éri meg neki.

Vegyünk egy példát egy alkalom 3990 Ft-ba kerül, mikor az eredeti ár 80000 Ft. Érdemes tudni, hogy a kuponos cég ennek az összegnek legalább a felét elviszi. Számoljunk csak, marad 1995 Ft. Mi ezzel a gond? Csak annyi, hogy két felhelyezést ígér szalon, ehhez 2 db fagyásgátló kendőre lenne szükség, aminek darabja 1000 Ft. Tehát már 5 Ft vesztesége van a szalonnak úgy, hogy még nem számoltuk a rezsiórabért.

A rezsiórabérbe tartozik minden költség, ami egy kezeléssel kapcsolatban keletkezik. Ebbe beletartozik a kezelést végző kozmetikus fizetése, azt terhelő járulékok, a szalon bérleti díja, és az összes rezsi költsége. Nem beszélve arról, hogy a gépet vagy meg kell vásárolni, vagy bérelni kell.

Gondolom, hogy mindenki sejti, hogy egy vállalkozó nem jótékonysági intézmény, tehát nem fog veszteséget termelni. Abban az esetben, ha mégis, azon sok vállalkozás sorsára jut, amik csődbe mentek.

Mi a gond ezzel a vendég szempontjából?

Csak annyi, hogy nagy valószínűséggel nem azt a szolgáltatást fogja megkapni, amiért fizetett. Rövidebb lesz a kezelés, mint ami igazi eredményt tudna hozni, nem minőségi géppel fogják kezelni, nem lesznek szakképzettek a kezelést végzők, mert ezeken a dolgokon tudnak spórolni. Ami még ennél is nagyobb veszély, hogy nem fognak fagyásgátló kendőt használni, mert drága. Ezzel a vendég saját testi épségét veszélyezteti, mert ha fagyási sérülést szenved, az fáj, és nagy valószínűséggel maradandó bőrkárosodással gyógyul.

3. Rövid a kezelési idő.

Sok kuponon látható az, hogy egy felhelyezés 20 perc. Miért baj ez? A zsírfagyasztás lényege, hogy a zsírvastagságnak megfelelő hőmérsékletre kell lehűteni a zsírszövetet, és a zsírvastagságnak megfelelő ideig ott kell tartani.

20 perc alatt ez lehetséges? Nem, mert a legvékonyabb zsírvastagságnál, ami kezelhető zsírfagyasztással, több időre van szükség ennél, csak a fagyasztási szakaszban, és akkor még nem is számoltam a hűtési szakaszt.

Mi van akkor, ha több alkalommal veszi igénybe a vendég a 20 perces zsírfagyasztást, összeadódnak a kezelési idők? Nem, egy alkalommal kell meglennie a szükséges kezelési időnek.

4. A kezelési idő adott.

Minden vendégnek 20 perc.

Ilyen kupont is sokat lehet látni, sőt lehet ez 30 perc is. Mi a gond ezzel, és miért nem lesz hatékony?

Nincs személyre szabva.

Egyszerűen, nem lehet megmondani egy zsírfagyasztás pontos idejét előre. Különböző testrészeken még ugyanannak a vendégnek is különböző a zsírvastagsága.

Ami még nagyon érdekes, hogy egy vendégnek ugyanazon testrészét kezelve is alkalmanként csak a fagyasztási idő az adott, de, hogy a hűtési idő mennyi lesz, az még alkalmanként is változó. Nem gépek vagyunk, a szervezet máshogy reagál az energia megvonásra, mivel a hűtést így éli meg.

5. Amikor a zsírfagyasztásnál azonnal centikben mérhető eredményt ígérnek.

A legritkább esetben van azonnali mérhető eredmény. A legrövidebb idő, amit én tapasztaltam 2 hét, de inkább 2 hónap a jellemző.

Miért gond ez? A vendég úgy gondolja, hogy ráér a nyaralás előtt elmenni zsírfagyasztó kezelésre, mert azonnali az eredmény. Közben meg már a nyaralással szerzett barnasága is lekopik, mire érzi az eredményt.

6. Végleges, visszarakodás mentes, eredményt ígérnek zsírfagyasztásnál.

Sajnos ilyen nincs.

A zsírsejtek száma, ha minőségi géppel kezelnek, megfelelő ideig, ideális hőmérsékleten, akkor tényleg véglegesen csökkenni fog, de a megmaradt zsírsejtek képesek többszörösükre duzzadni, és így akár az eddiginél is több zsírt raktározni.

Nagyon fontos, hogy zsírfagyasztás után se vigyünk be több energiát, mint amennyire a szervezetünknek szüksége van, vagy azt mozgással használjuk el, mert különben elraktározódik. A vendéget nem az érdekli, hogy hány darab zsírsejtje van, hanem az, hogy ne legyenek felesleges zsírpárnái.

7. Nagy kerület csökkenést ígérnek, akár 30 cm-nél többet is 3 alkalmas zsírfagyasztás után.

Bizonyos esetekben még 6-8 cm sem lehetséges, mert lehet, hogy nincs ennyi a vendégen. Itt megint túl sokat ígérnek, ráadásul meg sem említik, hogy zsírfagyasztás után emelt folyadék (víz) bevitelre van szükség, hogy a méreganyagok, és a zsírsejtek programozott sejthalála után az immunrendszer falósejtjei által eltakarított maradványok ki tudjanak ürülni a nyirokkeringésen keresztül.

Mindenkinek azt tudom javasolni, hogy először tájékozódjon, és csak utána döntse el, hogy mire költi a pénzét.

Legtöbbször az olcsó a drága, ha eredménytelen, és ez még a jobbik eset.

Annál, hogy csak a pénztárcánk lett vékonyabb, csak az rosszabb, ha maradandó károsodást szenvedünk, mikor szépülni mentünk egy szépségszalonba.

Szeretettel:
Bárányos Zsuzsa
http://www.zsirbontas-zsirfagyasztas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: