Tovább a tartalomra
december 8, 2013 / baranyoszsuzsa

A nagy visszatérés

Készültem a nagy visszatérésre. Nem fogok mentegetőzni, nem írtam majdnem egy évig. Ennyi, pont. Egyszerűen nem volt mit írni és rengeteg dolgom volt. Ez most nem panaszkodás, csak ténymegállapítás.

Mivel az utolsó bejegyzést egy nem túl boldog esemény inspirálta és néhány hete az életembe megérkezett a témával kapcsolatban egy nagyon is boldog szituáció, természetesen eszembe jutott, hogy a mai napon milyen hírrel fogok visszatérni. Az ember tervez, az élet végez. Most is ezt történt. A boldog bejelentés elmarad, de a gondolatok, amik néhány órája foglalkoztatnak, úgy érzem, hogy ide kívánkoznak. Nem állok ellent, akkor legyen.
Kicsit több mint egy hónapja egy kedves fiatal hangot hallottam a telefonba. Új vendég kért időpontot. A megbeszélt időpontban egy gyönyörű, fiatal hölgy érkezett hozzám. Számomra nagyon hamar kiderült, hogy nem csak, hogy szép, de a szíve és az esze is a helyén van. Kiderült, hogy egy versenyre készül. Gondolom, hogy a legutóbbi bejegyzésem alapján nem lesz nehéz kitalálni, hogy ez a megmérettetés mivel kapcsolatban lesz, illetve ma már volt. Nagyon készültünk rá. Minden jel arra utalt, hogy ő fog nyerni. Esküszöm, hogy még soha nem drukkoltam így szépségversenyen. Sajnos személyesen nem tudtam részt venni az eseményen, de lélekben vele voltam.
Számomra több érdekes dolog van a szépségversenyekkel kapcsolatban. A szakmai rész, hogy eddig soha nem értettem, hogy egy fürdőruhás felvonuláson, miért nem látok formás, szép fenekű lányokat. Tudom, hogy én szakmai szemmel nézem, de ebben a korban még a természet is adhat ilyen adottságokat. Na ezzel itt tényleg nem volt gond, mert dolgoztunk rajta és tényleg mind a ketten bele tettünk mindent, amire csak képesek voltunk.
Kevés időnk volt rá, de az akarat olyan megnyilvánulásának voltam szemtanúja, ami nem mindennapi. Ezzel nem is volt gond.
A másik már sokkal inkább okozhatta a vesztünket, eddig még soha nem nyert olyan lány, akiről én úgy gondoltam, hogy az ő fejére kellene, hogy kerüljön a korona. Reménykedtem, sőt el kell. Hogy áruljam, hogy biztos voltam benne, hogy ez tegnap máshogy fog történni. Az idő múlásával az én izgalmam is nőtt, mert teltek az órák és nem érkezett információ. Amikor vettem a telefont még élt bennem a remény, hogy csak nagyon elfoglalt mindenki az ünneplésben. Csak néhány mondatot beszéltünk, nem is kellett, akkor és ott, több.
Azon gondolkoztam, hogy mit fogok neki mondani, majd ha csak ketten leszünk, de szerintem ezt a részét most megosztom minden kedves olvasóval.
A kudarc és a nem sikerült között az a különbség, hogy akkor beszélhetünk kudarcról, ha valakinek meg volt minden képessége de lusta volt és nem tette bele azt az energiát, amivel rendelkezett. A nem sikerült, pedig az a helyzet, amikor bele tette de mivel emberek vagyunk, van, hogy ez kevés, de nyugodtan aludhatunk utána, mert mi mindent megtettünk. Ez most nem sikerült. Különben meg fogom kérdezni, hogy most boldogabb lenne, ha az ő fején lenne a korona, de megfizette volna az árát ennek. Nem kell megkérdeznem, mert tudom a választ. Nem vagyok szomorú, pedig lehetnék, hogy ilyen világban élünk, de ezt mi választottuk. Tudom, hogy nincsenek véletlenek, az élet most megóvta valami rossztól, ez az ára. Biztos, hogy sokkal kisebb ár ez, mint amit a másik esetben kellene fizetni.
Mosolyogj, mert szép, fiatal és okos vagy! Nagyon ritka párosítás. A nagy megmérettetés nem ez volt, legfeljebb a főpróba. Csak Rajtad múlik, hogy egy másik versenyen a Te fejedre kerül a korona. Akkor, amikor itt az ideje és kész vagy rá. Csak hinned kell Magadban. Bármi is történjen, nekem mindig Te leszel a Királynő. Köszönöm, hogy megismerhettelek.

Szeretettel:
Bárányos Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: